Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

0888494830

Image is not available

 

 

Чрез оn-line форма за контакт, Вие изпращате имейл. On-line форма за контакт представлява бърза и достъпна форма за контакт –  за уговаряне на среща (ден и час) и/или запитване относно правна защита и съдействие по конкретен казус и относно това дали кантората работи в определена правна област. Формата е създадена за улеснение и бърз контакт.

Чрез On-line форма за контакт не се осъществяват правни консултации и/или консултации по конкретни въпроси, тъй като те изискват винаги детайлно запознаване със случая и относимите по него факти и доказателства.

Това предполага ангажирането по казуса на адвокат при условията на Закона за адвокатурата (ЗА) и Наредба № 1 от 2004г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения на ВАС, както и другите актове по прилагането на ЗА.

Статиите и коментарите се отнасят само до принципни правни въпроси и положения.

Защитата на доверените на адвокат лични данни е по Закона за адвокатурата. По силата на ЗА, адвокатските книжа са неприкосновени и не подлежат на проверка и изземване нито от полицейски органи, съдебни органи или от Комисията за защита на личните данни.

На анонимни въпроси по конкретни дела или казуси не се отговаря.

 

Адвокат Велина Димова
гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 61, ет. 3, офис 35
Мобилен: 0888494830