Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

0888494830

Image is not available

Абонаментно обслужване

Предлагам абонаментно правно обслужване на еднолични търговци, търговски дружества и юридически лица по Закона за кооперациите или по Закона за юридическите лица с нестопанска цел /фондации, сдружения и др./.

Абонаментното правно обслужване е най-удачната форма за получаване на бърза, своевременна и компетентна правна помощ. Чрез абонаментното обслужване Вие ще получите компетентна намеса при възникване и решаване на правни проблеми от каквото и да е естество. Конкретният въпрос ще ви е решен навреме, нужните документи изготвени в срок, необходимите регистрации и публикации направени в определеното от законите време.
Стойността на месечното абонаментно обслужване e далеч по - ниско от разходите за юрист на постоянен договор.  Адвокатът се запознава с съществените моменти от дейността Ви и съответната и правна уредба, като така, създава се атмосфера на доверие и сигурност в отношенията адвокат – клиент. Често фирмата не разполага с достатъчно правни казуси, които да изискват назначаването на юрисконсулт и неговата длъжност се оказва неоправдан разход.

В случай, че сключите абонамент за правно обслужване Вие ще  ползвате квалифицирано правно обслужване при сключване на договор, без оглед на материалния интерес, поради което консултацията по договор с висок материален интерес ще Ви спести адвокатски хонорар в многократно по-висок размер от колкото е годишната обща стойност на абонамента. Всички консултации при сключване на абонаментен договор могат да се извършват по Ваше желание онлайн или по телефон.

Абонаментното правно обслужване включва следните услуги, както и много други, съобразени със спецификата на бизнеса или дейността Ви:

  1. Промяна на обстоятелства във фирмата:
  2. Съдействие при сключване на договори и споразумения:
  3. Консултации по трудовоправни въпроси и трудовоправни спорове:
  4. Процесуално представителство при воденето на трудови дела във връзка с уволнения, съкращения, обезщетения.